Americká hypotéka

05.12.2012 20:41

Americká hypotéka

Americká hypotéka je, jak název říká, velice oblíbeným finančním nebankovním produktem v USA (v Americe). K nám se dostala jako alternativní nebankovní bezúčelový úvěr, který nabízí možnost zrealizovat si svůj sen i v takové situaci, kde by před vámi banky zavřely dveře.

Co je Americká hypotéka?

Americkou hypotéku můžete u nás realizovat od roku 2004, kdy si s její pomocí můžete pomoci k získání nejen nemovitosti, ale také třeba i automobilu (vybavení domácnosti, studia, dovolené atd.). Ve skutečnosti totiž jde o neúčelový spotřebitelský úvěr, který se neptá, na co peníze potřebujete. Americká hypotéka není pouze pro běžné obyvatele, ale také pro podnikatele.

Americká hypotéka – dobrá cesta k vysněnému bydlení

Tato hypotéka po vás přitom nebude chtít žádnou registraci. O úvěr může zažádat každý občan České republiky starší 18 let, který vlastní nějakou nemovitost anebo má ručitele s nějakou nemovitostí. Hypotéku pak můžete dostat až do výšky 70% z ceny ručené nemovitosti. Může to tak představovat klidně půjčku i ve výšce 2 milionů korun. Půjčené peníze pak můžete splácet podle předem domluvených splátek po dobu 12 až 120 měsíců.  V přepočtu na roky to představuje možnost splácení až 10 let, přičemž v případě potřeby je možné tuto dobu splácení prodloužit až na 20 let.

Hypotéční kalkulačka

Kolik si přesně můžete půjčit, na jak dlouho a jaká bude výše splátek, vám napoví hypoteční kalkulačka. Tu naleznete na spřátelených webech amerických hypoték a pomohou vám velice snadno a rychle spočítat, co je pro vás skutečně výhodné. 

Zpět