Výhodné kreditní karty od CitiBank

12.12.2012 20:58

Výhodné kreditní karty od CitiBank

O Citibank

Citibank je nadnárodní banka, která působí na finančním trhu už dvě stě let. V České republice se s nabídkou jejich produktů setkáváme od roku 1991. Působí zde prostřednictvím Citibank Europe plc.

Citibank nabízí osobní bankovnictví pro fyzické osoby, ale také má produkty zaměřené na společnosti různých velikostí. U Citibank si můžete zřídit kreditní karty, osobní účty, ale je možné i investovat do podílových fondů. Snad nejoblíbenějším produktem této banky je Citikarta

Citikarta

Zaujala Vás nejvíce Citi kreditní karta? Jsou oblíbené, protože dávají lidem více možností pro jejich platby. Pokud často cestujete, oceníte i to, že s nimi budete moci platit v zahraničí.

Existuje více kreditních karet od Citibank. Jsou jimi Citi Life karta, Citi kreditní karta Classic, Citi kreditní karta ČSA MasterCard World atd. Která Citi karta se stane vaší oblíbenou?

Kreditní karty vám přinesou mnohé výhody. Půjčí vám i několikanásobek vašeho čistého měsíčního příjmu, a pokud vše splatíte ve stanoveném období, nebudete platit žádné úroky. Kromě toho oceníte u kreditních karet i nízké minimální splátky a slevy v obchodech. Čím více bude kreditní kartu používat, tím větší budou slevy.

Kreditní kartu můžete získat prostřednictvím online žádosti, telefonní informační linky, na pobočce, ale také si můžete domluvit schůzku s obchodním zástupcem banky.

Zpět