AKCENTA zvyšuje úrokové sazby

21.06.2012 19:00

Družstevní záložna AKCENTA zvyšuje úrokové sazby u vkladových produktů

AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo zvyšuje úrokové sazby na svých vkladových produktech. Nově tak mohou střadatelé zhodnotit své úspory ročním úrokem až 4,8 %. Zvýšení úrokových sazeb se netýká pouze termínovaných vkladů a spořicích účtů v českých korunách, ale také vkladových produktů v eurech.     

„Úroky na našich termínovaných vkladech jsme zvýšili nejenom v nejvyšším, pětiletém pásmu, ale také v řadě dalších. Například pokud si u nás klient uloží na termínovaný vklad 100 tisíc korun na tři roky, získá garantovaný úrok po celou dobu 4 % ročně. Samozřejmě zůstávají zachovány veškeré výhody našich vkladových produktů, tedy měsíční připisování úroků, vedení účtu zdarma, možnost založení vkladu on-line atd.,“ uvedl výhody Stanislav Rokos, obchodní ředitel družstevní záložny AKCENTA a dodal: „Naše vkladové produkty patří na trhu dlouhodobě k těm nejlépe úročeným. A vzhledem k tomu, že máme stejně výhodné úrokové sazby jak pro korunové vkladové produkty, tak pro eurové, patří naše termínované a spořicí účty vedené v evropské měně bezkonkurenčně na pomyslný vrchol.“

Vklady včetně úroků jsou u AKCENTY, spořitelního a úvěrního družstva 100% pojištěny u Fondu pojištění vkladů podle zákona o bankách (č. 21/1992 Sb.) až do výše ekvivalentu 100.000 eur, tj. ve stejné výši jako u bank nebo stavebních spořitelen. Klienti – členové družstva – si tak mohou užívat top úročených produktů bez rizika. 

 

 

Zdroj: Tisková zpráva

Zpět