Ferratum půjčka před výplatou

01.12.2012 19:12

Ferratum půjčka před výplatou

Ferratum půjčka, anebo také „finská půjčka“, vám může pomoci vyřešit náhlou finanční tíseň před výplatou. Ferratum půjčka je totiž rychlá a umožňuje vám vypůjčit si už i jen pár stovek. Banka by vás s prosbou o půjčku ve výši 500 korun na pár dní nejspíše hnala, Ferratum vám však tyto peníze bez zbytečných průtahů ráda poskytne.

Půjčka před výplatou

Ferratum půjčka je produktem finské nebankovní společnosti Ferratum, která ji ostatně i sama říká, že je to ideální půjčka před výplatou. Proč? Tato půjčka je totiž rychlá, krátkodobá a transparentní (Přesně víte, kolik celkem za danou půjčku zaplatíte). Peníze máte při opakované výpůjčce na svém účtu obratem a při v případě první půjčky peníze dostanete domů již během několika málo dní.

SMS půjčka

K vyřízení této půjčky toho příliš nepotřebujete, sjednat si ji můžete z pohodlí svého domova. Peníze si můžete objednat prostřednictvím internetu, kde na spřátelených webech naleznete jednoduchý formulář. Sjednání tak může trvat pouhých 10 minut. Ferratum je také označována jako SMS půjčka, protože si ji můžete sjednat i s pomocí SMS zprávy. Ferratum umožňuje realizaci půjčky bez potřeby registrace, dokládání své zaměstnanosti a potřeby ručitele. Vypůjčit si tu můžete již od 500 korun až do 10 000 korun. Doba splatnosti bývá obvykle do 30 dnů.

Zpět