MPU nastavil nová měřítka v segmentu spořicích účtů

26.08.2012 19:08

Moravský Peněžní Ústav představil novinku ve své nabídce spořicích účtů pod názvem Úrok+. Jedná se o vkladový účet bez výpovědní lhůty s efektivní úrokovou sazbou až 3 % p.a. Zajímavostí tohoto produktu je nový způsob úročení na denní bázi. Spoření Úrok+ je možné zřídit také na dálku včetně služeb internetového bankovnictví.

„Na základě rozsáhlého průzkumu potřeb u našich klientů jsme připravili jedinečný spořicí produkt Úrok+. Tento produkt splňuje požadavky klientů na pravidelné či nepravidelné spoření. Úrok+ je svými parametry unikátní a efektivní úroková sazba 3 % p.a. patří mezi nejvyšší na trhu. Novinkou je možnost zřízení produktu na dálku. Věříme, že Úrok+ vyplní stávající mezeru na trhu spořicích účtů,“ upřesňuje Ivo Sebera, ředitel Osobního bankovnictví.

Úrok+ zajišťuje přístup k peněžním prostředkům zcela bez omezení. Úroková sazba patří mezi nejvyšší na trhu, navíc úročení zůstatku probíhá na denní bázi, což je nejvýhodnější způsob úročení pro klienty. Hlavní výhodou tohoto úročení je vyšší efektivní úroková sazba, protože je úročen i úrok. Na účtu Úrok+ není stanoven žádný minimální vklad ani zůstatek. Díky unikátnímu nastavení tohoto produktu neplatí klienti při splnění podmínek do konce roku daň z úroku. Získají tak ještě vyšší zhodnocení, které může dosáhnout až 3 % p.a.

Moravský Peněžní Ústav – spořitelní družstvo

MPU je největší spořitelní družstvo v České republice. Pobočky má v Praze a ve Zlíně. Svým klientům poskytuje individuální služby osobního bankovnictví a zajímavé podmínky při zhodnocování depozit. Výjimečné úrokové sazby a vysoký standard osobního bankovnictví jsou základem soustavného růstu po celou šestnáctiletou historii. Strategickým cílem pro nejbližší období je získání bankovní licence a transformace na banku.

Ekonomické ukazatele: Počet členů 10 tisíc, bilanční suma 8 miliard Kč, výše kapitálu 647 milionů Kč, kapitálová přiměřenost 8,9 %.

 

Produkty Moravského Peněžního Ústavu:

Spořící účet

Spořící účet s výpovědní lhůtou

Půjčka / úvěr

 

 

 

 

 

Zpět