WPB Capital: Garantované zhodnocení vkladu až 4,25 %

11.12.2011 20:49

WPB Termínovaný vklad je díky garantovanému úročení až 4,25 % ročně jedním z nejlepších způsobů, jak zcela bezpečně zhodnotit úspory.

„Termínovaný vklad je v dnešní nejistotě jedna z nejlepších cest, jak bez rizika zúročit úspory. Jasně dané, neměnné podmínky společně se stoprocentním pojištěním vkladu do výše 100 000 EUR, dávají jistotu zhodnocení prostředků,“říká Peter Mojcík, obchodní ředitel WPB Capital. K nastartování výhodného spoření navíc nejsou potřeba statisíce, stačí 20 000 korun.

Řada lidí nechává zahálet úspory na běžném účtu jen proto, že se v době ekonomické nestability bojí nečekaných výdajů nebo ztráty zaměstnání. „Každý z nás potřebuje pojistku pro případ nečekaných výdajů. Proto nabízíme termínovaný vklad, ze kterého lze bez jakýchkoli sankcí vybrat až dvacet procent vložených prostředků, nejvýše 150 000 korun,“ uvádí Peter Mojcík.

WPB Capital navíc u termínovaných vkladů nabízí možnost zhodnocování s délkou splatnosti už od jednoho měsíce. Produkt je určen pro střadatele, kteří chtějí mít své peníze výhodně úročené a zároveň pohotově po ruce. „Krátkodobé termínované vklady využívají zejména mladí lidé, kteří se spořením úspor teprve začínají. Oblíbili si je také klienti, kteří si chtějí naše služby vyzkoušet,“ dodává Mojcík. Peníze uložené ve WPB Capital jsou zajištěny úplně stejně jako v kterékoli bance. Do výše 100 000 EUR jsou vklady včetně úroků ze zákona stoprocentně pojištěny.

Více informací o možnostech výhodného a bezpečného spoření u WPB Capital najdete nawww.wpb.cz nebo na bezplatné telefonní lince 800 345 345.

PR článek

 

 

Zpět